Ilta, klo 20-02

HUOMIO! Ohjelman työpajoihin tai näytetunneille on passin (HUG, ILTA tai PÄIVÄ-passi) ennakkoon ostaneilla mahdollisuus ilmoittautua etukäteen. Loput paikat täytetään paikan päällä. Muista siis ilmoittautua, jos joku workshop / luento on sellainen, johon ehdottomasti haluat osallistua 🙂

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elsi@tehdas108.fi, otsikoithan ilmoittautumisesi otsikolla ”ilmoittautuminen: *työpajan/näytetunnin nimi tähän*.

Kaikki illan ohjelma on maksullista. Hankkimalla koko tapahtuman HUG-passin tai ILTA-passin mahdollistat osallistumisesi illan tarjontaan.

OSTA LIPPU

WORKSHOP (120 min)
Kaakaoklubi 2.0
Antti Leponiemi (Lepomieli)

 Hyvinvointi

LAUANTAI 8.6. klo 20.30

Tämä on transformatiivinen kaakaoseremonia sinulle, joka haluat avata sydäntäsi, kokea tyhjyyden ja hiljaisuuden tilan sekä avautua suuremmalle tarinalle, joka voi sinun kauttasi kulkea.

Juomme kupillisen seremoniakaakaota, joka avaa sydäntä ja oven tietoisuuden eri tasoille sekä teemme kevyen hengitysharjoituksen. Ohjatun meditaatiomatkan aikana saat rauhoittua, avautua ja vapautua.
Antti Leponiemi on tunnetaitojen kouluttaja ja Hyvinvointivalmennus Lepomielen sekä Kaakaoklubin perustaja. Hän ohjaa ihmisiä valmennuksissaan ja kursseillaan saavuttamaan lepomielisyyden – tilanteista riippumattoman onnellisuuden.

Valitse ilo ja keveys puskemisen ja murehtimisen sijaan, ja sinun ei enää tarvitse murehtia.

WWW: lepomieli.fi/kaakaoklubi

 


 WORKSHOP (90 min)
Elämän virran äärellä – tantrisia kohtaamisia
Katri Teerilahti (Soma Tantra)

 Hyvinvointi

LAUANTAI 8.6. klo 20.30

Soma Tantra tarjoaa puhuttelevan, koskettavan ja yhteyteen kutsuvan työpajan. Työpaja tulee olemaan rohkea ja intiimi silmiin katsomisen ja syvän kohtaamisen kautta. Oletko saanut kokea sellaista kosketusta, joka herättää kaiken eloon lempeydellä ja hitaudella? Tantrassa on paljon kysymys polariteeteista, ja niillä tässäkin työpajassa leikitään. Rohkea ja lempeä, elävöittävä ja hidas, aktiivinen ja rentoutuva, kaukana ja lähellä, aina yhteydessä.

Soma Tantran ja Pesä – Läsnäolon keskuksen puuhanainen Katri Teerilahti on erään ihailijan mukaan tantran ruumiillistuma – antautuva, elämän virtaan heittäytyvä, voimakas ja läsnäoloon pysähtyvä olento, joka kutsuu sinut mukaan elämän leikkiin omalla olemuksellaan. Katri tarjoaa turvallisen tilan, jossa saat tutkia itseäsi ja yhteyttä kaikkiin.

Katri on luotsannut tämän vuoden Wild Heart Transformation -kasvuryhmää ja ohjannut tantrailtoja Tampereella vuodesta 2016.

www.somatantra.net
www.pesalasnaolonkeskus.netLIVE (60 min)
Rytmigeneraattori
Moderni tanssimusiikki kohtaa ikiaikaisen transsitanssin

🐦 Musiikki

LAUANTAI 8.6 klo 23.30

Rytmigeneraattori on duo, jossa moderni tanssimusiikki yhdistyy ammoisien aikojen transsitanssin pyörteeseen. Didgeridoo ja rummut iskevät suoraan 2000-luvun alkuasukkaan sydämeen.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/rytmigeneraattori/
INSTAGRAM:  @rytmigeneraattori
BANDCAMP:  https://rytmigeneraattori.bandcamp.com/releasesLIVE (45 min)
Satyaghara
Melodista pop-rockia punkmausteilla

🐦 Musiikki

LAUANTAI 8.6 klo 20.30

Satyagraha on syksyllä 2012 perustettu hyvinkääläinen yhtye, joka leipoo omin käsin melodisia poprock- leivonnaisia punkmausteilla. Lauluja ihmisenä olemisesta ja yhdessä elämisestä. Yhtye on keikkaillut linjan Turku-Jyväskylä-Lappeenranta eteläpuolella lukuisilla paikkakunnilla.

WWW: http://www.janisjaraikka.fi/satyagraha/
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/satyagraha44/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=tOBGT2MNjd4&feature=share WORKSHOP (120 min)
Shamanistinen voimapiiri
Maria Helena Salminen

 Hyvinvointi
🐦 Musiikki

LAUANTAI 8.6. klo 20.30

Shamanistisessa voimapiirissä pääset luomaan yhteyttä sekä omiin sisäisiin voimiisi, että ympäröivän Luonnon viisauteen.

Olet tervetullut aitona itsenäsi, varjoinesi, valoinesi, kaikkinesi. Piirissä  kunnioitamme jokaisen omaa kokemusta eikä tarjoilla valmiita vastauksia.

Piiri avataan  pienellä alustuksella aiheesta. Maria kertoo hieman shamanistisesta polusta ja piirin aiheesta. Teemme  yhdessä Maailmanpuu-meditaation, jonka avulla saamme kosketuksen maahan, taivaisiin ja omaan itseemme. Tämän jälkeen siirrymme rummutusosioon, jossa piiriimme kutsutaan mukaan henget, väet ja parantavat voimat avuksi ja tueksi. Seremoniassa syntyvä äänimaailma on parhaimmillaan erittäin eheyttävä resonoiden syvällä mielessä ja kehossa avaten mahdollisia henkisiä tukoksia, jolloin elämänvoima pääsee vapaammin virtaamaan.

Voimapiirin ohjaa Maria Salminen (s.1980) , mysteereitä ja myyttisiä maailmoja tutkaileva animisti. Hän on harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja toiminut shamanistisena auttajana noin 8 vuoden ajan. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria työskentelee luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunaan ja ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa säännöllisesti rumpupiirejä sekä järjestää kursseja, seremoniallisia kokoontumisia ja tekee shamanistista hoitotyötä. Vuosien varrella hän on saanut syventävää oppia usealta kokeneemmalta magian ja shamanismin harjoittajalta, heistä tärkeimmäksi on muodostunut Christiana Harle.

Piiri on tarkoitettu aikuisille. Mitään aiempaa kokemusta tai tietoa ei tarvita osallistumiseen.

WWW: lovestacrafts.net
FACEBOOK: facebook.com/Lovesta.craft
INSTAGRAM: @lovesta.craftsLIVE (90 min)
QOSQI
Illan tanssit

🐦 Musiikki

LAUANTAI 8.6 klo 23.30

”Soitan orgaanista elektronista musiikkia. Siinä on vivahteita mm.Etelä-amerikkalaisesta folkloresta ja maailmanmusiikista joita sekoittelen sykkivään ja polveilevaan rytmiavaruuteen.
Tarkoitus on tuoda hypnoottiset groovet, charangosta pulppuavat melodiat ilmoille ja saada ihmiset liikkumaan. Luvassa siis elektrooppista svengiä!”

SOUNDCLOUD: soundcloud.com/teemuraudaskoski


LIVE (45 min)
Nopeatempoista, improvisoitua rytmimusiikkia
Hiiden virren vinguttajat

🐦 Musiikki

LA-SU YÖ 8-9.6 klo 00.45

Vuonna 2012 perustettu Hiiden Virren Vinguttajat soittaa elektroakustista shamancorea, joka on fuusio hardcore technoa ja ritualistista kansanmusiikkia sekä Suomesta että maailmalta. Yhtye levittää nopeatempoisen improvisoidun rytmimusiikin ja tärinätanssin parantavaa sanomaa.

FACEBOOK: @hiidenvirrenvinguttajat


LIVE (45 min)
AILIGAŠ
Äänimatka

🐦 Musiikki

LA-SU YÖ 8-9.6. klo 01.00

Kahden veljeksen shamanistisella lähestymistavalla luodut äänimaisemat kulkevat rummun, kitaran, ihmisäänen ja syntikoiden kautta eetteriin. Improvisoidut intensiiviset live-tapahtumat ovat herättäneet yleisössä mielenkiintoa.

 Sanottua Ailigaš-keikoista: ”Tosi mielenkiintoista päästä seuraamaan ja kokemaan näin läheltä, kun uppoudutte äänien syövereihin.” ”Shamanistista luonnon musiikkia.” ”Tämä on jotakin todellakin uutta musiikkia.”

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/ailigash


LIVE (45 min)
Marleena Arianna & Mama
Karjalaisuutta, natiivilauluja ja räppiä

🐦 Musiikki

LAUANTAI 8.6 klo 22.00

Marleena Arianna & Mama tarjoaa härön sekoituksen karjalaisuutta, natiivilauluja ja räppiä – Omalla tyylillä!

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/marleena-arianna
FACEBOOK: https://www.facebook.com/marleenaarianna/


OHJATTU TUNTI (120 min)
Yin jooga – vapaaksi jännityksistä
Johanna Tanila

 Hyvinvointi

LA 8.6 klo 22.45

Johanna Tanila on elänyt joogaa pitkään, ja RYT200-opettajaksi hän valmistui 2018. Johannan ohjauksissa tärkeintä on oman kehon kuuntelu, sekä liikkeen, mielen ja kehon rentous. Hetkeen pysähtyminen mahdollistaa pääsyn sisimpään luoden näin rauhaa, lempeyttä ja vapautta itseä ja elämää kohtaan.

Johannan yin joogassa pysähdytään useiden minuuttien ajaksi asanaan, jolloin keho rentoutuu syviä kudoksia myöten ja mieli rauhoittuu. Yin jooga tuo tilaa kudoksiin, niveliin ja koko kehoon. Hengityksen avulla vapautuu jännityksiä ja tukoksia sekä kehossa että mielessä ja harjoituksen jälkeen olo on rento, rauhallinen ja tyyni.

Harjoitus ei ole pelkästään fyysinen, vaan intentio on mielen rauhoittamisessa ja pysäyttämisessä tähän hetkeen. Hengitys, mielen tyyntyminen ja kehon paikoillaan olo saa aikaan samankaltaisen tilan kuin meditaatio.

Aluksi teemme pienen hengitysharjoituksen, jonka jälkeen teemme pitkäkestoisia, paikoillaan pysyviä asanoita ja päätämme harjoituksen loppurentoutukseen. Harjoitus tehdään matolla istuen tai maaten.

Harjoitus sopii kaikille, koska jokainen tekee oman harjoituksensa, omaa kehoaan kuunnellen.

Tule mukaan päästämään irti ja rentoutumaan tälle ihanalle tunnille!

EMAIL: joogapaja@gmail.com
WWW: facebook.com/joogapaja


OSTA LIPPU