Lauantai 6.6

HUOMIO! Lauantain työpajoihin tai näytetunneille on passin (HUG- tai LAUANTAI-passi) ennakkoon ostaneilla mahdollisuus ilmoittautua etukäteen. Loput paikat täytetään paikan päällä. Muista siis ilmoittautua, jos joku workshop / luento on sellainen, johon ehdottomasti haluat osallistua 🙂

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elsi@tehdas108.fi, otsikoithan ilmoittautumisesi otsikolla ”ilmoittautuminen: *työpajan/näytetunnin nimi tähän*.

Osa lauantain ohjelmasta on maksullista.  Maksuttoman alueen ohjelma on merkitty ILMAISOHJELMA-tekstillä.
Hankkimalla HUG-passin mahdollistat osallistumisesi  koko tapahtuman tarjontaan. LAUANTAI-passilla pääset mukaan kaikkeen maksulliseen ja maksuttomaan ohjelmaan lauantaina 6.6.
LAUANTAI PÄIVÄ-passilla pääset kaikkeen maksulliseen ohjelmaan klo 18 asti. ILTA-passilla pääsy ohjelmaan klo 18-00 välillä.

OSTA LIPPU

 


ESIINTYJIÄ JA OHJAAJIA JULKAISTAAN KEVÄÄN 2020 AIKANA


PIIRI 90min
SHAMANISTINEN VOIMAPIIRI: KUU
Maria Salminen

Hyvinvointi

LAUANTAINA 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

 

Shamanistisessa voimapiirissä pääset luomaan yhteyttä sekä omiin sisäisiin voimiisi, että Luonnon viisauteen.

Olet tervetullut aitona itsenäsi, varjoinensi, valoinesi, kaikkinesi. Piirissä kunnioitamme jokaisen omaa kokemusta eikä tarjoilla valmiita vastauksia.

Piiri avataan pienellä alustuksella aiheesta. Kerron hieman shamanistisesta polusta ja piirin aiheesta. Teemme yhdessä Kuu-meditaation, jonka avulla saamme yhteyden kuuhun ja sen sykleihin. Tämän jälkeen siirrymme rummutusosioon, jossa piiriimme kutsutaan mukaan henget, väet ja parantavat voimat avuksi ja tueksi. Seremoniassa syntyvä äänimaailma on parhaimmillaan erittäin eheyttävä resonoiden syvällä mielessä ja kehossa avaten mahdollisia henkisiä tukoksia, jolloin elämänvoima pääsee vapaammin virtaamaan.

Voimapiirin ohjaa Maria Salminen (s.1980) , mysteereitä ja myyttisiä maailmoja tutkaileva animisti. Hän on harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja toiminut shamanistisena auttajana vuodesta 2012. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria työskentelee luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunaan ja ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa säännöllisesti rumpupiirejä sekä järjestää kursseja, seremoniallisia kokoontumisia ja tvalmistaa käsityönä erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.

Piiri on tarkoitettu aikuisille. Mitään aiempaa kokemusta tai tietoa ei tarvita osallistumiseen.

WWW: www.lovestacrafts.net
FB: Lovesta Craft
INSTAGRAM @lovesta.craftsPIIRI 120min
KORPIN LOITSULAULUPIIRI
Noora Korppi

Hyvinvointi
🐦 Musiikki

LAUANTAINA 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

 

Korpin loitsulaulupiirissä laulamme ”mantroja” omalla äidinkielellämme. Kalevalan suuntaan kumartelevat tekstit kuljettavat meidät lävitse erilaisten tunnetilojen.

Meditatiivisella ja shamanistisella laulumatkalla on yleensä jokin teema, kuten oman varjopuolen kohtaaminen, sisäinen voima tai lemmen nostatus.

Sävelmät ovat yksinkertaisia, ja jokainen pääsee varmasti kärryille parin kuuntelukerran jälkeen. Tärkeintä on oman äänen ilmaisu ja laulamisen ilo, ei niinkään se osuuko oikeaan sanaan tai nuottiin.

Laulupiirin lopuksi luvassa on rentouttava rumpumatka.

WWW: http://www.noorakorppi.fi
FB: Noora Korppi TYÖPAJA 60min

TRIBAL FUSION TANSSI
Heini Peltonen

Hyvinvointi


LAUANTAI 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

Heini Peltonen on tanssinut lapsesta asti eri tanssityylejä baletista cheerleadingiin. Sydämen palo tanssiin löytyi yli kymmenen vuotta sitten itämaisesta tanssista, jonka kautta hän löysi American tribal stylen, sekä Tribal fusionin. Tribal fusion antoi vapauden yhdistellä eri tanssityylejä keskenään, sekä kokemuksen musiikin ja kehon yhteen sulautumisesta.

Tribal fusionin liikekieli ilmentää käärmemäistä ja vedenomaista liikettä yhdistettynä nopeisiin ja napakoihin iskuihin. Tribal fusion vahvistaa tanssijan yhteyttä omaan kehoonsa ja paljon kehonhallintaa.
Tässä workshopissa pääset tutustumaan tähän mielenkiintoiseen tanssityyliin ja ottamaan vaikutteita omaan tanssiisi tai mahdollisesti saat uuden intohimon. Harjoittelemme muutamia perusliikkeitä ja teemme niistä lyhyen sarjan. Lopuksi antaudumme vapaalle tanssille, jossa voimme ehkä jo koettaa hyödyntää käärmekäsiä tai vaikkapa vatsarullausta. Työpaja sopii kaikille sukupuolille.


TYÖPAJA
RAKAS KEHO – Kehopositiivisuus
Roosa Okano

Hyvinvointi

LAUANTAI 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

Meillä on kaunis ja viisas keho, joka pystyy uskomattomiin asioihin.

Itsensä (ja muiden) tuomitseminen, joka on mielestä lähtöisin, rajoittaa ja hallitsee, ja voi estää nauttimasta kehosta sellaisena kuin se on. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen vapauttaa energiaa ja lisää iloa. Haluammeko elää ajatusten kautta luomiamme ihanteita tavoitellen, vai sydämen kautta, kehoa kuunnellen ja kunnioittaen?
Työpaja yhdistelee eri tapoja lähestyä asiaa: liikettä, meditaatiota, kuulluksi ja nähdyksi tulemista. Tule rohkeasti, sellaisena kuin olet!

Työpajan pitää Roosa Okano, eräs ikuinen ihmettelijä, oppinut monia asioita havainnoimalla ja tutkimalla itseään ja muuta elämää. On tullut kutsumus jakaa oivalluksia ja keinoja vapautumiseen, ja iloita yhdessä muiden kanssa, matkalla sisimpään.