Lauantai 6.6

HUOMIO! Lauantain työpajoihin tai näytetunneille on passin (HUG- tai LAUANTAI-passi) ennakkoon ostaneilla mahdollisuus ilmoittautua etukäteen. Loput paikat täytetään paikan päällä. Muista siis ilmoittautua, jos joku workshop / luento on sellainen, johon ehdottomasti haluat osallistua 🙂

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen elsi@tehdas108.fi, otsikoithan ilmoittautumisesi otsikolla ”ilmoittautuminen: *työpajan/näytetunnin nimi tähän*.

Osa lauantain ohjelmasta on maksullista.  Maksuttoman alueen ohjelma on merkitty ILMAISOHJELMA-tekstillä.
Hankkimalla HUG-passin mahdollistat osallistumisesi  koko tapahtuman tarjontaan. LAUANTAI-passilla pääset mukaan kaikkeen maksulliseen ja maksuttomaan ohjelmaan lauantaina 6.6.
LAUANTAI PÄIVÄ-passilla pääset kaikkeen maksulliseen ohjelmaan klo 18 asti. ILTA-passilla pääsy ohjelmaan klo 18-00 välillä.

OSTA LIPPU

 


ESIINTYJIÄ JA OHJAAJIA JULKAISTAAN KEVÄÄN 2020 AIKANA!


TYÖPAJA 60min
TRIBAL FUSION TANSSI
Heini Peltonen

Hyvinvointi


LAUANTAI 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

Heini Peltonen on tanssinut lapsesta asti eri tanssityylejä baletista cheerleadingiin. Sydämen palo tanssiin löytyi yli kymmenen vuotta sitten itämaisesta tanssista, jonka kautta hän löysi American tribal stylen, sekä Tribal fusionin. Tribal fusion antoi vapauden yhdistellä eri tanssityylejä keskenään, sekä kokemuksen musiikin ja kehon yhteen sulautumisesta.

Tribal fusionin liikekieli ilmentää käärmemäistä ja vedenomaista liikettä yhdistettynä nopeisiin ja napakoihin iskuihin. Tribal fusion vahvistaa tanssijan yhteyttä omaan kehoonsa ja paljon kehonhallintaa.
Tässä workshopissa pääset tutustumaan tähän mielenkiintoiseen tanssityyliin ja ottamaan vaikutteita omaan tanssiisi tai mahdollisesti saat uuden intohimon. Harjoittelemme muutamia perusliikkeitä ja teemme niistä lyhyen sarjan. Lopuksi antaudumme vapaalle tanssille, jossa voimme ehkä jo koettaa hyödyntää käärmekäsiä tai vaikkapa vatsarullausta. Työpaja sopii kaikille sukupuolille.


TYÖPAJA
RAKAS KEHO – Kehopositiivisuus
Roosa Okano

Hyvinvointi

LAUANTAI 6.6 klo (ei julkaistu vielä)

Meillä on kaunis ja viisas keho, joka pystyy uskomattomiin asioihin.

Itsensä (ja muiden) tuomitseminen, joka on mielestä lähtöisin, rajoittaa ja hallitsee, ja voi estää nauttimasta kehosta sellaisena kuin se on. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen vapauttaa energiaa ja lisää iloa. Haluammeko elää ajatusten kautta luomiamme ihanteita tavoitellen, vai sydämen kautta, kehoa kuunnellen ja kunnioittaen?
Työpaja yhdistelee eri tapoja lähestyä asiaa: liikettä, meditaatiota, kuulluksi ja nähdyksi tulemista. Tule rohkeasti, sellaisena kuin olet!

Työpajan pitää Roosa Okano, eräs ikuinen ihmettelijä, oppinut monia asioita havainnoimalla ja tutkimalla itseään ja muuta elämää. On tullut kutsumus jakaa oivalluksia ja keinoja vapautumiseen, ja iloita yhdessä muiden kanssa, matkalla sisimpään.