Info

AUKIOLOAJAT
Tapahtuma alkaa perjantaina 5.6 klo 18.00
Perjantain ohjelma päättyy klo 00.00
Lauantain alkaa klo 10.00
Koko tapahtuma päättyy lauantaina klo 00.00


MITÄ MUKAAN? JOOGAMATOT YMS?
Tapahtumapaikalla löytyy jonkun verran joogamattoja. On kuitenkin erittäin suositeltavaa ottaa oma matto mukaan sekä mahdollisesti meditaatiotyyny/vastaava. Jos aikomuksenasi on saunoa, ota mukaan uima-asu sekä pyyhe. Ethän käytä ulkosuihkussa epäekologisia pesuaineita, kiitos.
Rennoissa ja joustavissa vaatteissa pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta parhaiten <3


LAPSEN KANSSA PAIKALLE?
Tapahtuma on ikärajaton. Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan aikuisen seurassa. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempien passilla osallistumaan maksulliseen ohjelmaan. HUG-, PERJANTAI- ja LAUANTAI-passilla aikuisen seurassa ohjelmaan pääsee osallistumaan maksimissaan kolme lasta.
Paikan päältä ostettavilla ohjelmalipukkeilla (13 €/kpl) pääsee maksulliseen ohjelmaan aikuisen lisäksi yksi lapsi.
HUG:ssa lapset ovat vanhempien vastuulla.


ELÄIMET
Tapahtuman ulkoilualueelle on mahdollista tuoda oma lemmikki, joka on pidettävä kytkettynä. HUG ei vastaa lemmikkien turvallisuudesta.


SAAPUMINEN
Lue saapumisohjeet TÄÄLTÄ.


KYYDITYKSET & KIMPPAKYYTI
Tapahtumaan on mahdollista ostaa meno-paluubussilippu. Lue lisää TÄÄLTÄ.
Bussilipun voi varata verkkokaupasta tai tapahtuman aikana infopisteeltä.
Bussilippuja on kolmea eri sorttia: perjantai-lippu, lauantai-lippu ja pe&la-lippu.

Mahdollisia kimppakyytejä kannattaa kysellä HUG 2020 facebook-tapahtumassa.


PYSÄKÖINTI
Asiakaspysäköinti tapahtuu sille osoitetulla alueella TEHDAS 108:n välittömässä yhteydessä. Seuraa HUG PARK-kylttejä saapuessasi.
Pysäköinti on maksuton.


ESTEETTÖMYYS
Tapahtuman ilmaisalue, pikkusalonki ja galleria ovat esteettömiä. Taivas-sali, ateljee ja Parvi shops&boutiques on yläkerrassa, johon kulku vain rappusia pitkin (ei hissiä).


INFOPISTE & LIPUNMYYNTI
Infopiste ja lipumyynti löytyvät tapahtuman sisäänkäynniltä. Infopisteeltä löydät ohjelman ja pisteen henkilökunta vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Lipunmyyntipisteellä on mahdollisuus varata paikkoja hoitoihin sekä työpajoihin. Pisteeltä voi myös ostaa ohjelmalipukkeita yksittäisiin ohjelmanumeroihin.

Passin voit ostaa ennakkoon täältä.


MAKSULLISET ALUEET
Tapahtumassa on ohjelmaa yhteensä kahdeksalla alueella. Näistä viisi on maksullisia. Maksulliset alueet ovat Taivas, Galleria, Pikkusalonki, Ateljee ja Hoitohuone.

Katso alueet täältä.


ILMAISALUEET
Tapahtuman kahdeksasta alueesta kolme on ilmaisalueita. Näitä ovat Salonki, Garden ja Parvi shops & boutiques.

Katso alueet täältä.


AJAN VARAUS HOITOON & PAIKAN VARAUS TYÖPAJAAN
Hoitoaikoja voi varata tapahtuman aikana infopisteeltä. Paikkoja työpajoihin, tunneille ja luentoihin voi varata myöskin infopisteeltä.
HUG-passin, PERJANTAI-passin tai LAUANTAI-passin haltijat voivat varata paikkoja etukäteen sähköpostitse (elsi@tehdas108.fi)


VESIPISTEET JA VESSAT
Tapahtuman vessat löytyvät Salongista, joka on ilmaisalueella. Vessoilta löytyy vesihana, jonka vesi on juomakelpoista ja siinä voi täyttää oman vesipullon.


OMAT EVÄÄT
Tapahtumaan saa tuoda omia normaalikokoisia eväitä omiin tarpeisiin. Niitä voi nauttia Salongissa sekä Gardenissa. Ethän nauti eväitä maksullisilla alueilla.


PÄIHTEET & KIELLETYT ESINEET
Tapahtuma on päihteetön. Ethän tuo alueelle alkoholijuomia tai laittomia päihteitä. Myöskin terävät esineet sekä räjähteet on kielletty.


TUPAKOINTI
Tupakoinnille on osoitettu oma alue ulkoilualueella (Garden). Laitathan kaikki tupakantumpit niille osoitettuihin tuhkakuppeihin, kiitos.


SAUNAN KÄYTTÖ
Saunavuorot julkaistaan myöhemmin.

Saunan käytöstä vastaa HUG saunamajuri.
Alle 14-vuotiaat saunaan vain vanhemman seurassa.


PUKUHUONEET JA PESEYTYMINEN
Yläkerrasta löytyy yksi pukuhuone, jota käyttävät kaikki sukupuolesta riippumatta. Pukuhuoneesta löytyy yksi suihku.
Saunan yhteydessä ulkona on käytettävissä pihasuihku. Ethän käytä ulkosuihkussa epäekologisia pesuaineita, kiitos.


ROSKAT JA KIERRÄTYS
Laitathan roskat niille osoitettuihin roskakoreihin, kiitos.


IKÄRAJAT
Tapahtuma on ikärajaton.


ENSIAPU JA KÄVIJÄN HYVINVOINTI
Tapaturman tai vahingon sattuessa mene lähimmän järjestyksenvalvojan puheille tai infopisteelle.


NARIKKA
Tapahtumassa ei ole narikkaa. Paikan päältä löytyy rajallinen määrä naulakkopaikkoja. Naulakoita ei valvota. Valvothan itse omaisuuttasi. HUG ei vastaa hukatuista esineistä.


LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi kysyä tapahtuman aikana infotiskiltä sekä tapahtuman jälkeen sähköpostitse (elsi@tehdas108.fi). HUG ei vastaa hukatuista esineistä.


VALOKUVAUS
Tapahtumassa valo- ja videokuvataan. Jos et halua näkyä valokuvissa tai videolla, käy huomauttamassa siitä kuvaajalle. Jos tapahtuman jälkeen huomaat, että olet jossakin valokuvassa vaikka et haluaisi, otathan meihin yhteyttä.
Tapahtumassa valokuvaus on sallittua ja jopa suositeltavaa. Voit tägätä meidät instagramissa ja facebookissa tägeillä #hug2020 sekä #tehdas108