Opiskelijaharjoittelijaksi HUGiin?

Etsimme harjoittelijoita 5-6.6.2020 tapahtuvaan HUG Hyvinvointitapahtumaan!

Seuraavat tehtävät kaipaavat opiskelijaharjoittelijoita:
• Valokuvaaja: 2 harjoittelijaa
• Tuotantoassistentti
• Graafinen suunnittelu

Valokuvaus:
Valokuvaajan tehtäviin kuuluu kuvata HUG 2020 tapahtumaa sekä sen rakentumista tapahtumaa edeltävällä viikolla. Harjoittelusta voidaan sopia harjoittelu – tai projektisopimus, jolla media-alan opiskelija saa opinnollistettua työnsä. Työskentely on vapaata ja opiskelija saa päättää itse työaikansa.

Tuotantoassistentti:
Tässä tehtävässä toimivan harjoittelijan tehtäviin kuuluu yleinen avustaminen tapahtuman tuotannossa. 
Assistentin tehtävissä opiskelija pääsee tutustumaan tapahtumatuotantoon aitiopaikalta. Harjoittelu sopii hyvin perustason harjoitteluksi esimerkiksi kulttuurituottaja-opiskelijalle tai media-alan opiskelijalle. Harjoittelu voidaan räätälöidä opetussuunnitelmaasi sopivaksi opiskelualasta riippumatta. Opiskelija saa itse vaikuttaa työaikoihinsa. Työskentely tapahtuu joko etänä, Tampereella tai TEHDAS 108:ssa Nokialla.

Graafinen suunnittelu:
Graafisen sunnittelun tehtävään kuuluu HUG 2020 visuaalisen ilmeen luominen. Yhdessä tuotantokoordinaattorin kanssa harjoittelija suunnittelee ja toteuttaa HUG 2020 ilmeen, johon sisältyy muunmuassa facebook-tapahtumakuva, HUG 2020 banneri, instagram-postaus pohja ja ohjelma-aikataulu. Jos osaamista ja intoa riittää, voi harjoittelija toteuttaa myös HUG 2020 flyerin ja julisteen. Ohjaajamme avustavat sinua aina tarvittaessa ja antaa sinulle myös reilut vapaudet käyttää omaa luovuuttasi.

Mikä on HUG?
HUG on hyvinvointitapahtuman ja festivaalin kombinaatio, jossa Tehdas 108:n tiloihin rakentuu tekijöidensä näköinen tapahtuma kahden päivän ajaksi kesäkuussa 2020.  Tapahtumapäivät ovat 5-6.6 pe-la ja harjoittelut ajoittuvat tapahtumaa edeltäville viikoille ja tapahtuman ajaksi. 
Työajat voidaan sopia joustavasti harjoittelijalle sopiviksi ja opiskelupaikkasi harjoittelun vaatimat työtuntimäärät voidaan jakaa useamman viikon ajalle. 
Osa harjoittelusta toteutetaan etänä. Tuotantotiimi kokoontuu satunnaisesti joko Nokialla Tehdas 108:n tiloissa tai Tampereella.

Harjoittelu on palkaton. 
Palkkioksi osallistumisestaan harjoittelija saa all access-lipun itselleen ja ystävälleen. Tämä harjoittelu sopii sinulle, jos olet hyvinvoinnista kiinnostunut ja tahdot olla mukana toteuttamassa luovaa tapahtumaa, jossa myös sinun ideasi otetaan huomioon tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. 
Aiempi kokemus tapahtumatuotannosta ja vapaaehtoiskoordinoinnista on plussaa, mutta kokemattomuus ei ole este osallistumisellesi jos tämä projekti kutsuu sinua ja haluat työskennellä vapaassa ja inhimillisessä ympäristössä kannustavan ja joustavan tiimin kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen elsi@tehdas108.fi

Kerrothan hakemuksessasi miksi haluat olla mukana toteuttamassa HUGia ja millaista aiempaa kokemusta sinulla mahdollisesti on. Hakemuksessa voit myös jo alustavasti kertoa, mitä sinä haluaisit tuoda HUGiin.

Haku päättyy heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Harjoittelun voi aloittaa heti tai miten ikinä sinulle sopii.