Info

HAE VAPAAEHTOISEKSI  HUG – HYVINVOINTITAPAHTUMAAN NOKIALLE!

Vapaaehtoiset ovat tärkeä osa tapahtuman onnistumista ja ilman vapaaehtoisia monia tapahtumia, kuten HUGia, ei olisi mahdollista järjestää. HUGin vapaaehtoisena saat kokemusta tapahtuma-alan tehtävistä, pääset osaksi huikeaa tapahtumaa ja tapaat uusia ihmisiä. Haluaisitko olla osana meidän iloista tiimiä ja tulla vapaaehtoiseksi HUGiin? Olisi mahtavaa, jos haluaisit! HUG -Hyvinvointitapahtuma järjestetään 8.-9.6.2018.

Mihin kaikkeen etsimme vapaaehtoisia:

  • Ennen tapahtumaa street teamiin eli julisteiden levitykseen
  • Ennen tapahtumaa siivoamiseen & tapahtuman rakentamiseen (roudaus, somistus yms.)
  • Siisteyden ylläpitoon
  • Lipunmyyntiin, infopisteeseen, rannekkeiden tarkastukseen ja kahvilaan
  • Järjestyksenvalvontaan
  • Tapahtuman jälkeen loppusiivoukseen

Lista saattaa kuulostaa pitkältä, mutta sinun ei tarvitse olla mukana kaikessa. Voit olla mukana esim. tapahtuman rakentamisessa ennen tapahtumaa tai tapahtuman aikana lipunmyynnissä. Saat selkeän tehtävänkuvan ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

Mitä palkkioksi?

Kaikki vapaaehtoiset saavat ilmaisen tapahtumapassin, ruuan työpäivinä sekä suuren kiitoksen. Tämän lisäksi tietenkin hienon kokemuksen, uusia kavereita sekä arvokasta työkokemusta ja työtodistuksen.

Työn määrä?

Ennen tapahtumaa järjestetään info-tilaisuus kaikille vapaaehtoisille, joilloin vapaaehtoiset perehdytetään omaan tehtäväänsä. Työn määrä riippuu paljolti siitä, mitä tekee ja osa työtehtävistä tehdään ennen tapahtumaa ja osa tapahtuman jälkeen. Työvuorot kerrotaan etukäteen.

HUG

HUGissa yhdistyvät taide, hyvinvointi, ruoka, design, musiikki ja teatteri, eli kaikki TEHDAS 108 – Luovan Keskuksen toiminnan osa-alueet. Workshoppeja, joogaa, luentoja, tanssia, hoitoja, esittävää taidetta, rentoutuksia, taidenäyttelyitä, brunssi, live-musiikkia, luontoretkiä, sauna… Kaikkea, mikä tekee ihmiselle hyvää!

HUG – Hyvinvointitapahtuman järjestää TEHDAS 108, Hyvinvointithuoltamo Lentävä Matto ja Hyvinvointivalmennus Lepomieli

https://hug108.fi

https://www.facebook.com/events/192710304824145/

Hae vapaaehtoiseksi ja laita hakemus:

TEHDAS 108 – Tehdassaaren Luova Keskus
Tuotantokoordinaattori
Mariia Pyylampi
mariia@tehdas108.fi